Ayancık Sel - Ayancık sular altında - Vitrinhaber vitrin haber 13.435 views8 year ago.

Ayancık Sel - Ayancık sular altında - Vitrinhaber vitrin haber 13.435 views8 year ago.. Şehirde akşam saatlerinden beri etkili olan yağışlar hayatı. Sinop ayancık gebelit sel ardından vatandaşlar 7 years ago. Şiddetli sağanak sonucunda ilçedeki çay taştı. Sinop'un ayancık ilçesinde şiddetli sağanak sonucu sel felaketi meydana geldi. Ayancık'ta büyük bir sel yaşandı.

Şu an haber kategorisinde, ayancuk kanalında yer alan ayancık sel 2013 isimli videoyu izliyorsunuz. Ayancık çayı taştı, araçlar sel. Ahmet cengiz, ayancık'ta yaşananlarla ilgili basın organlarına bilgi verdi ve şöyle dedi: Ayancık ilçesinin ortasından geçen ayancık çayı şiddetli yağışın tesiriyle taştı. Sel sularına kapılan bir araç sürüklendi.

Ayancık'ta sel meydana geldi - Sular altında kalan araçlar ...
Ayancık'ta sel meydana geldi - Sular altında kalan araçlar ... from foto.sondakika.com
09 temmuz 2012 pazartesi 14:31. Sinop ayancık'ta tomruk yüklerken hayatını kaybetti 1 month ago. Ayancık sel kurtarma operasyonu 2012. Ahmet cengiz tarafından ayancık'ta toplandı. Şehirde akşam saatlerinden beri etkili olan yağışlar hayatı. Sinop'ta etkili olan sağanak yağış ayancık ilçesini vurdu. Ahmet cengiz, ayancık'ta yaşananlarla ilgili basın organlarına bilgi verdi ve şöyle dedi: Sinop'un ayancık ilçesinde etkili olan sağanak sele neden oldu.

Ayancık 28 temmuz 2013 sel video görüntüleri detaylar:

Sinop'ta etkili olan kuvvetli ve gök gürültülü yağış, ayancık ilçesinde sele neden oldu. Çay üzerindeki köprü hasar gördü. Ayancık çayı taştı, araçlar sel sularında sürüklendi. Aracın içinde kimsenin bulunmadığı öğrenildi. Sinop ve ilçelerinde etkili olan sağanak yağış ayancık ilçesini vurdu. Subas golevic irmag nda sel felaketi kurtarma operasyonu. Samsun'da 9 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan sağanak yağmur ve sel, sinop'un ayancık ve türkeli ilçelerini… Ayancık ilçesinin ortasından geçen ayancık çayı şiddetli yağışın tesiriyle taştı. 10 ağustos 2021 gün başalayan şiddetli sağanak yağmur sonrası ayancık'ta meydana gelen selden görüntüler. Sinop'ta etkili olan sağanak yağış ayancık ilçesini vurdu. Ayancık çayı taştı, araçlar sel. Çay üzerindeki köprü hasar gördü. Ayancık köylerinde mahsur kalan çok sayıda kişi kurtarılmayı bekliyor.

Ayancık gazetesi | sinop haberleri, son dakika ayancık haber. 09 temmuz 2012 pazartesi 14:31. Subas golevic irmag nda sel felaketi kurtarma operasyonu. Sinop'un ayancık ilçesinde geçen perşembe günü yaşanan sel felaketinin büyüklüğünü, fotoğraf kareleri gözler önüne seriyor. Ayancık köylerinde mahsur kalan çok sayıda kişi kurtarılmayı bekliyor.

Ayancık'ta sel meydana geldi (7) - Dailymotion Video
Ayancık'ta sel meydana geldi (7) - Dailymotion Video from s2.dmcdn.net
Aracın içinde kimsenin bulunmadığı öğrenildi. Ayancık köylerinde mahsur kalan çok sayıda kişi kurtarılmayı bekliyor. Ayancık'ta geçen yıl temmuz ayında meydana gelen sel felaketi bu yıl temmuz ayında tekrar vurdu. Yollar göçük ve heyelanlar nedeniyle kapandı. Ayancık ilçesindeki fabrikada işçiler mahsur kaldı, bir hastane tahliye edildi. Ahmet cengiz tarafından ayancık'ta toplandı. Ayancık 28 temmuz 2013 sel video görüntüleri detaylar: Şu an haber kategorisinde, ayancuk kanalında yer alan ayancık sel 2013 isimli videoyu izliyorsunuz.

Kuvvetli yağışın vahameti gün ağarınca ortaya çıktı.

Ayancık çayı taştı, araçlar sel sularında sürüklendi. İlçe merkezindeki dere taşarken, araçlar birçok araç ise sel sularına kapıldı. Sinop ayancık gebelit sel ardından vatandaşlar 7 years ago. Ahmet cengiz, ayancık'ta yaşananlarla ilgili basın organlarına bilgi verdi ve şöyle dedi: Sinop ayancık'ta aşırı yağış sonucu sel meydana geldi. Vitrinhaber vitrin haber 13.435 views8 year ago. Ayancık ilçesinin ortasından geçen ayancık çayı şiddetli yağışın etkisiyle taştı. Ayancık sel kurtarma operasyonu 2012. Aracın içinde kimsenin bulunmadığı öğrenildi. Şu an haber kategorisinde, ayancuk kanalında yer alan ayancık sel 2013 isimli videoyu izliyorsunuz. Yollar göçük ve heyelanlar nedeniyle kapandı. Sel sularına kapılan bir araç sürüklendi. Şiddetli sağanak sonucunda ilçedeki çay taştı.

10 ağustos 2021 gün başalayan şiddetli sağanak yağmur sonrası ayancık'ta meydana gelen selden görüntüler. Samsun'da 9 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan sağanak yağmur ve sel, sinop'un ayancık ve türkeli ilçelerini… Aracın içinde kimsenin bulunmadığı öğrenildi. Sinop'un ayancık ilçesinde, sağanağın ardından çayın taşması sonucu bazı evleri ve iş yerlerini su bastı, mahsur kalanların kurtarılmasına çalışılıyor. Kuvvetli yağışın vahameti gün ağarınca ortaya çıktı.

Ayancık'ta sel felaketi - YouTube
Ayancık'ta sel felaketi - YouTube from i.ytimg.com
Sinop'ta etkili olan kuvvetli ve gök gürültülü yağış, ayancık ilçesinde sele neden oldu. Sel sularına kapılan bir araç sürüklendi. Şiddetli sağanak sonucunda ilçedeki çay taştı. Ayancık çayı taştı, araçlar sel sularıyla sürüklenirken, bölgede kurtarma çalışması başlatıldı. Ayancık ilçesinin ortasından geçen ayancık çayı şiddetli yağışın tesiriyle taştı. 10 ağustos 2021 gün başalayan şiddetli sağanak yağmur sonrası ayancık'ta meydana gelen selden görüntüler. Sinop ayancık'ta aşırı yağış sonucu sel meydana geldi. Ayancık ilçesinin ortasından geçen ayancık çayı şiddetli yağışın etkisiyle taştı.

Sinop ayancık'ta tomruk yüklerken hayatını kaybetti 1 month ago.

Ayancık gazetesi | sinop haberleri, son dakika ayancık haber. Fisierul audio ayanc k sel kurtarma operasyonu 2012 de la vitrinhaber vitrin haber se poate descarca gratuit in format mp3. Şu an haber kategorisinde, ayancuk kanalında yer alan ayancık sel 2013 isimli videoyu izliyorsunuz. Şu an için can kaybının olmadığını ifade eden ayancık. Bartın'ın ardından bir sel haberi de sinop'tan geldi. Sinop'ta etkili olan kuvvetli ve gök gürültülü yağış, ayancık ilçesinde sele neden oldu. Sinop'un ayancık ilçesinde etkili olan sağanak sele neden oldu. Sel ardından hem genel kurmay komutanlığı, hem de sahil güvenlik bölgeye iki helikopter gönderdi. Sinop ayancık'ta tomruk yüklerken hayatını kaybetti 1 month ago. Sinop'un ayancık ilçesi sele teslim oldu. Ayancık sel kurtarma operasyonu 2012. Sinop ayancık gebelit sel ardından vatandaşlar 7 years ago. İlçenin ortasından geçen ayancık çayı taştı:

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama